Additional menu

Kant til Sansegynge i Sort

545,00 kr.

Kant Til Sansegynge i Sort

Forvandl din sansegyngende oplevelse med vores kant til Sansegynge i sort, der fuldender perfekt vores smukke puder! Du kan erhverve dem separat eller i en praktisk pakke, der inkluderer både pude og kant til Sansegyngen i sort. Med den smarte velcro-fastgørelse er det nemt at fastgøre kanten til bunden af sansegyngen og placere puden ovenpå for at sikre, at kanten holdes strakt ud. Når de større børn hopper og leger i gyngen, følger kanten naturligt deres bevægelser med sin fleksible form. Gør dig klar til timer af sjov og leg med vores fantastiske tilbehør til sansegyngen!

Varenummer (SKU): 5714624000319-2 Kategorier: ,

Kant til Sansegynge i Sort

Hop med på eventyret, uanset om du er lille eller stor!

Vores forskellige tilbehør til Den Originale Sansegynge er skabt til at forlænge legen og sætte fantasien i gang. I vores magiske udvalg af sansegynge-tilbehør finder du alt fra bløde puder til hyggelige telte og vores helt specielle kant til sansegynge i sort.

Forestil dig, at kanten til sansegyngen i sort er som en varm krammer, der omfavner de små børn og skaber en tryg base for gemmeleg og hygge. Og til de lidt større eventyrere kan kanten forvandles til alt fra en fæstningsmur til rælingen på et legendarisk piratskib – kun fantasien sætter grænser!

 

Vores kant til sansegyngen i sort er det perfekte match til en af vores dejlige puder, som kan købes separat eller som en pakke med både pude og kant inkluderet. Fastgør kanten i bunden af sansegyngen med velcro, og læg puden ovenpå for at holde kanten strakt ud. Og når de større børn hopper og leger i gyngen, følger kanten naturligt deres bevægelser med sin bøjelige facon.

Praktisk og bekvemmelighed er nøgleordene her! Vi har valgt materialer, der er lette at rengøre og vedligeholde, så du kan nyde legen uden besvær. Betrækket kan nemt tages af og vaskes ved 40 grader for at sikre en frisk og ren oplevelse, eller du kan blot tørre det af med en fugtig klud. Desuden er vores produkter certificeret til at være sikre for børn fra 0 år, selvom det altid er en god idé at have en voksen med som legekammerat.

Så hvorfor vente? Lad legen begynde med vores magiske kant til Sansegyngen i sort, og lad fantasien få frit løb!

 

Vigtig information: Kantens materiale er PU Oeko-Tex, der er specielt designet til at være vejrbestandigt, hvilket gør det ideelt til udendørs brug (det samme materiale, der anvendes i regntøj). Vi har udført omfattende test af kantens kvalitet og sikkerhed, og den er blevet godkendt i overensstemmelse med strenge standarder som EN 71-1, EN 71-2 og EN 71-3. Disse sikkerhedsstandarder sikrer, at kanten opfylder de højeste krav til barnets sikkerhed og sundhed under brug.

 

Mål Diameter på 89 cm og en højde på 16 cm.

 

Måske du også vil kunne lide de andre Farver:

Se alle Kante til Sansegyngen

Du kunne også være interesseret i...

  • Pude til sansegynge i flere forskellige farver

    Pude til Sansegynge, PU i flere farver

    585,00 kr.
    Vælg muligheder
  • Telt Til Sansegynge i Sand

    Telt til Sansegynge, sandfarvet

    545,00 kr.
    Tilføj til kurv