Additional menu

Pude til Sansegynge, PU, Sort

585,00 kr.

Pude til Sansegynge

Træd ind i en verden af uendelige muligheder med vores fortryllende pude til Sansegynge! Med et enkelt tryk forvandler du din gyngende oase til et magisk sted fyldt med eventyr og fantasi. Tag puden med ud af gyngen, og se den forvandle sig til alt fra en hemmelig ø til et kongerige på græsset. Fremstillet i høj kvalitet og vejrbestandigt materiale, er vores pude både praktisk og eventyrlig. Så hop ind og lad din fantasi flyve frit med vores magiske pude til Sansegynge!

se også vores Babynest  samt vores Kante  til Sansegyngen

Varenummer (SKU): 5714624000296-2 Kategorier: ,

Pude til Sansegynge i Sort

Træd ind i en fortryllende verden af leg og eventyr med vores uimodståelige pude til Sansegynge, tilgængelig i et væld af farver, der passer perfekt til enhver omgivelse. Forestil dig at lægge puden i sansegyngen og skabe en tryg, lille oase til en stille stund, hvor drømme og eventyr kan udfolde sig frit.

Men vent, der er mere! Tag puden ud af gyngen, og med et trylleslag forvandler du græsset eller gulvet til din helt egen ø eller et magisk kongerige. Med vores pude er kun fantasien din grænse, og du kan skabe de mest fantastiske eventyr, uanset hvor du befinder dig.

Lad os dykke ned i nogle fakta om vores fortryllende pude. Den er ikke bare lavet i høj kvalitet, men er også utrolig let at rengøre og utroligt praktisk i brug. Lavet af PU Oeko-Tex materiale, som er vejrbestandigt ligesom regntøj, kan vores pude bruges både til indendørs og udendørs sansegynger. Og hvis eventyret bliver lidt for vildt, kan du roligt tage betrækket af puden og vaske det ved 40 grader eller blot tørre det af med en fugtig klud.

Så hvorfor vente? Dyk ned i et hav af eventyr med vores magiske pude til Sansegynge, og lad fantasien føre dig på de mest uforglemmelige eventyr!

Mål
Ø 89 cm, højde 3 cm

Tilbehør
Vi har også telte til Sansegyngen som tilbehør, der forlænger legen.

Du kunne også være interesseret i...

  • Original Sansegynge – Udendørs

    749,00 kr.
    Tilføj til kurv
  • Pude til sansegynge i flere forskellige farver

    Pude til Sansegynge, PU i flere farver

    585,00 kr.
    Vælg muligheder