- Køb den orginale sansegynge her

Betingelser

Leveringsforhold

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Sansegynge.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Sansegynge.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Sansegynge.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Sansegynge.dk. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Der leveres fragtfrit til alle adresser i Danmark
Fragtpris til levering i Norge 149,- DKK
Fragtpris til levering i Sverige 149,- DKK

Fortrydelsesret

Sansegynge.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Sansegynge.dk underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. For julegaver er returretten 30 dage fra d. 24. december. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Sansegynge.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Sansegynge.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Sansegynge.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Sansegynge.dk.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@sansegynge.dk

Pris og betaling

I Sansegynge.dk har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser hos Sansegynge.dk – på web-adressen https://www.sansegynge.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmarks “Carry On” (Fly) gældende rater.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vores WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 30 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.