- Køb den orginale sansegynge her

Gynge

Hos Sansegynge.dk har vi et stort udvalg af forskellige gynger til børn. Alle vores gynger er lavet af de bedste materialer og godkendt af ForbrugerLaboratoriet i henhold til krav i EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 og EN 71-8. Derfor skal du hverken frygte for sikkerheden eller kvaliteten, når du handler her hos os.

Du er meget velkommen til at tage et kig på vores forskellige gynger og-/eller læse med herunder, hvor vi vil beskrive den populære gyngetype yderligere.

Gyngenavne: Rund gyngesvævegynge, babygynge, edderkoppegyngefugleredegynge og motorikgynge.

Vi har gjort det nemt for dig hvis du leder efter en billig sansegynge, sansegynge til babyindendørs sansegyngeudendørs sansegynge eller hvis ønsker du at finde ud af om det skal være en motorikgynge eller sansegynge?

Hvad er en gynge?

Helt konkret så er en gynge en stor rund cirkel, der er ”fyldt ud” med et blødt, komfortabelt og tætsiddende net. Den runde gynge består ydermere af fire snore som går op i en spids med ophæng, som skal hænges på en krog for, at den kan svæve over jorden.

Det unikke ved gyngen er, at den styrker barnets motorik og balanceevne gennem leg og sjov.

Hvor stammer gyngen fra/hvem opfandt den?

Tilbage i 2001 opfandt danskeren Erik Hougaard denne specielle gyngetype. Siden 2001 har den været gennem en længere udviklingsproces for at optimere den med henblik på at gøre den så god som mulig for børnene.

Gyngen har med tiden høstet stor ros af forældre og eksperter inden for motorik, da den har hjulpet rigtig mange børn med en bedre motorik og balanceevne.

Hvorfor er gyngen så god for børn?

Som tidligere nævnt er gyngen uhyre god for børn, da den er med til at forbedre børnenes motoriske evner. Den bevægende gynge får børnene til at koncentrere sig om at holde balancen, hvilket i høj grad gavner deres evne til at koordinere deres bevægelser.

Derudover er den også super god for børnene, da det er den perfekte ”legeplads”. Gyngen er stor og rummelig, hvilket giver rig mulighed for at invitere legekammerater med op på den samtidig med, at der er plads til legetøj. Derudover elsker langt de fleste børn også oplevelsen af at svæve over jorden. Mange børn leger med den, som om det var et ”flyvende tæppe”.

Køb billige gynger hos Sansegynge.dk

Vi har et stort udvalg af billige sansegynger og dertilhørende tilbehør. Selvom vores priser hører til i den lavere ende, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at kvaliteten også hører til i den lavere ende – tværtimod. Vi går meget op i at tilbyde et kvalitetsprodukt som alle kan have råd til. Det er bl.a. derfor, at vores priser hører til i den lavere ende.

På jagt efter et godt tilbud?

Tit og ofte har vi gode tilbud på gyngerne. Hvis du gerne vil have et af disse tilbud, så anbefaler vi, at du løbende besøger vores online butik, så du kan holde øje med priserne. Som alternativ kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil sende mails ud med nyheder, gode tilbud og lignende.

Hvis du leder efter julegaver til børn så se her.

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Hvis der er noget, du gerne vil have uddybet eller have svar på, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen og computeren til at besvare din henvendelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.